Indiánky jsou zákusky, které děláme ze zbylých bílků. Jsou rychle hotové a nepečou se.
pátek 19. dubna 2013
úterý 16. dubna 2013
Špagety s cuketovou omáčkou
sobota 13. dubna 2013
Koňské roštěnky
Koňské maso je v mnoha státech považováno za delikatesu, je šťavnaté, křehké, dietní a je levnější než hovězí. Nejchutnější je koňská svíčková a roštěnec.
středa 10. dubna 2013
Polévka z uzených kostí
Jestliže nám zbudou kosti z uzeného masa, nebo si koupíme uzená žebra, můžeme si z nich připravit chutnou polévku.
neděle 7. dubna 2013
Domácí laskonky
Laskonky můžeme vyrobit buď kokosové nebo oříškové,. Případně můžeme tyto suroviny kombinovat. Laskonky jsou příjemným využitím zbylých bílků po pečení, na které potřebujeme pouze žloutky.
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky (Atom)